středa 9. května 2012

Loreal Couleur Botanique II.

zdravím všechny,  někdy během března jsem vám ukazovala novinky v péči o vlasy - šampon a masku pro barvené vlasy od Loreal Professional z přírodní řady.
Oba produkty se chlubí tím, že neobsahují parabeny a silikony. Vzhledem k tomu, že se jedná o produkty na barvené vlasy, slibují oba zachování zářivosti vlasů. Musím se přiznat, že opravdu nejsem schopna posoudit, zda je barvu opravdu déle zářivá. Jednak se nebarvím přímo barvami,ale přelivem, vlasy opravdu často myji a navíc nezůstávám u jednoho odstínu, při každém barvení je měním, tudíž neodkážu posoudit, jestli se mi daný odstín s jinou vlasovou kosmetikou vymyl dříve či později. Péči speciálně o barvené vlasy používám spíš pro dobrý pocit, než že bych byla skálopevně přesvědčena o její super extra účinnosti.
www.vlasy-loreal.cz

www.vlasy-loreal.cz

Šampon používám pravidelně již od toho března, k němu téměř při každém mytí přidávám i masku z téže řady. S vůní citrusových květů jsem se nakonec nějak sžila a vzájemně se tolerujeme. Šampón velice dobře pění, stačí mi jedno umytí, u některých jiných řad ze série Loreal Professional jsem musela mytí opakovat, abych měla pocit umytých vlasů a aby šampón pořádně pěnil. Vlasy jsou po umytí za mokra takové hrubé na dotyk, ne moc příjemné, při použití masky se tento nepříjemný pocit odstraní, ale i tak nejsou vlasy na omak tak příjemné a hladké jako např. po použití gestilu wonder. Po vyfoukání považuji vlasy za poměrně objemné, nejsou nijak zplihlé, těžké, neforemné. Mám z nich dobrý pocit, vypadají pěkně a co považuji za velké pozitivum - nemusím mýt denně. Je pravda, že druhý den už bych si nedovolila vyjít s rozpuštěnými vlasy, ale já je stejně obvykle stahuju, protože se nefoukám, vyspím se na mokrých a ráno je to absolutně nekoukatelné rozpuštěné a musím si udělat culík. Opravdu mám pocit, že se mi po této péči vlasy výrazně méně mastí a nemám z nich odporný pocit už druhý den. Já jsem na toto nesmírně háklivá, asi je to jen taková moje úchylka,ale nesnáším ze srdce cokoli, co se podobá mastným vlasům, strašně se pak stydím a jsem nesvá.
Šampónu mám odhadem ještě tak polovinu, masky už jen 1/4. Stejně nám začíná slunce dost scheinit, takže nasadím šampón a masku se slunečné ochranou.

závěrečné shrnutí:
Oba produkty bych si dovolila doporučit, nevím, jak budou vyhovovat suchým vlasům, ale já jsem s mastnými spokojena. Oceňuji absenci silikonů, dobrou pěnivost, bohaté, nadýchané vlasy po použití a to, že nemusím nutně mýt denně.

Vyzkoušeli jste už tuto přírodní řadu??? Vyhovovala vám?

pěkný večer všem, Meduňka.



4 komentáře:

  1. To vypadá moc dobře.... Hmmmm, že bych se zamyslela nad nějakou novinkou do mé koupelny :-)?

    OdpovědětVymazat
  2. Já vůbec tyhle profesionální šampony nepoužívám, dávám přednost těm drogerkovým (teď už spíš lékárenským), ani nevím proč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já používám jen tyto lorealové, jinak nezkouším další profi výrobky, nějak nemám potřebu. K těmto jsem přišla jak slepá k houslím - vyhrála jsem kdysi v elle poukázku na 1000,- kč do loreal salonu a byla jsem tam tak spokojená, že jsem tam zůstala a i ty jejich šampony jsem si tam oblíbila....

      Vymazat
  3. Mám je doma také! :)

    OdpovědětVymazat

děkuji za vaše milé komentáře, vzkazy a náměty